8. feb. 2012

Måske den sidste

Idag fik en masse fra min skole lige afvide at mig og en flok piger bloggede.....dette syntes de fleste drenge så var rigtig sjovt...og de begyndte straks at finde vores...og da de så fandt min venindes blog, begyndte de alle og grine (syntes det er SÅ respektløst!) og dette resultere i at de andre slettet deres blog! og jeg startede også med at slette min...men jeg syntes bare det så trist, og har derfor genåbnet den.. men jeg overvejer stadig at slette den...men jeg vil give min faste læser besked på deres blogge hvis jeg starter en hel ny, for jeg har ikke lyst til at alle fra min årgang kan finde den på nettet og sidde og grine af den!!!! så nederen gjort af dem....

2 kommentarer:

 1. Er så enig med dig, men du må IKKE slette din blog, den er virkelig god, men forstår godt, du er nede over den form for reaktion. Men du er pæn og har en fed blog, som der ikke er nogen grund til at slette, derfor er jeg nu fast læser hos dig!

  www.pef3.blogspot.com
  Du er velkommen til at gengælde, men slet ikke din blog! God ferie. Håber du kommer på bedre tanker! <3

  De der ur i bunden er for sejt, hvordan har du gjort det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar! jeg er rigtig glad for din opmuntring, og det hjalp rigtig meget. Er glad for at sådan en som dig vil læse min blog! (-:
   Jeg er blevet enig med mig selv om ikke at slette min blog helt(det holder jeg ikke ud) og vil begynde at ligge mange ting ud igen, jeg må jo være ligeglad med hvad andre synes.

   Uret er fundet layout, kan dsv ikke helt huske hvor der inde (:

   jeg kigger self forbi din blog! (-:

   Slet